– Med Heliospectra har vi kunnat standardisera våra produkter och uppnå högsta kvalitet samtidigt som vi har lyckats öka vår avkastning. Den medicinska marknaden växer och som följd expanderar vi vår verksamhet. Samtidigt är det av största vikt att vi fortsätter leverera standardiserade medicinska produkter och effektiva behandlingar till våra kunder och patienter, säger Tony Gasovski, ägare och grundare av Medical 420.

Den inomhusstyrda odlingsläggningen är för närvarande utrustad med Heliospectras Eos™ (tidigare E60) -serie. Den nya ordern introducerar också Heliospectras intelligenta Elixia™ (tidigare LX60) -serie med flexibelt spektrum. Målet är att fortsätta förbättra kvaliteten, påskynda skörde- samt produktionscykler och samtidigt fortsätta uppnå standardiserade skördar.

– Medical 420 uppnår en snabb positiv avkastning med Heliospectras enkla men samtidigt kraftfulla LED-belysningslösning, säger Ali Ahmadian, VD för Heliospectra. Han tillade: Vi är glada att stödja Medical 420-teamet för att uppnå standardiserade högkvalitativa produktprofiler, skörd efter skörd.

Ordern kommer att ske och vara synlig i räkenskaperna under Q3 och Q4.